Blog Statistik

Bloggere: 2680
Posts: 8394
Kommentarer: 4219

Mega Posters Top 10

tjulahipi (1147)
LivetSomTeenager (422)
ysdagbog (308)
minverden (252)
nunni (251)
fozy (109)
tilde (108)
alice (93)
biosb (81)
jegersej (80)

Hvorfor Blogge?

Det er sjovt at blogge. Mange bruger en blog til at fortælle om deres hverdag, interesser, glæder, problemer og meget mere...
Opret Gratis Blog Nu


Blog, Weblog ...

En blog og en weblog er 2 ord for samme ide: en hjemmeside, som op-dateres jævnligt med korte tekster (også kaldet posts). Det er nemt at skrive i en blog /weblog, du behøver nemlig ikke at kunne programmere, blot du ved hvordan man bruger et program såsom Word, så er du klar til at blogge...


Opret gratis blog på MegaBlog.dk. Professionel weblog, med fotoalbum og mange andre funktioner
Velkommen til MegaBlog.dk som tilbyder blog accounts til alle jer, der har lyst til at blogge. Det er gratis at oprette en blog på MegaBlog.dk. Du får et avanceret blog software inkl 10MB til dine billeder. Opret din gratis blog nu!

Opret din blog gratis! Skriv det ønskede blognavn:


De seneste 50 posts :

Uden titel (skrevet af jacon55)
Hos Dansk Transportemballage findes der en lang række slidstærke termokasser og kølekasser til ethvert f ... (læs resten)
Frugtkasser (skrevet af jacon55)
Hos Dansk Transport Emballage er vi eksperter i opbevaringskasser til frugt og andre fødevarer. Vores frugtkasser eg ... (læs resten)
10 år (skrevet af nutche)
tænk at der snart er gået 10 år......kan da slet ikke forstå det. jeg har faktisk snart kendt min mand i 10 år.....og tænk e ... (læs resten)
Spis sundt (skrevet af solvarme)
Vil du gerne hjælpe dig selv med at spise lidt sundere, så bør du måske overveje en måltidskasse. Se mere om måltidskasser he ... (læs resten)
Vi tager sydpå til september (skrevet af solvarme)
Nu er det ganske enkelt blevet nok med den lidt triste danske sommer. Vi tager sydpå i næste måned, og håber på en masse godt ... (læs resten)
Hvem er du? (skrevet af TheDreamer)
Og hvordan gjorde du det? Du aner ikke hvor meget jeg havde brug for det. - 17.07: jeg kan ikke holde ud, at vente på dit sva ... (læs resten)
At skrive (skrevet af TILDE)
At skrive. Eller ikke. Jeg har fået foretaget en operation på mit ene øre, hvilket betyder, at jeg ikke kan høre musik med h ... (læs resten)
Freja - You may feel lonely but you'll never be alone (skrevet af TheDreamer)
Er post nummer 420 blevet fejret? “Beneath the stains of time the feeling disappears, you are someone else I am still righ ... (læs resten)
falling is not failing, unless you fail to get up. (skrevet af TheDreamer)
_____________________________________________________________________________________ jeg prøver virkelig. jeg prøver alt hva ... (læs resten)
the perfect wife. (skrevet af TheDreamer)
_____________________________________________________________________________________ det tordner og lyner udenfor. det er uf ... (læs resten)
thinking about it. (skrevet af TheDreamer)
_________________________________________________________________________________ det bliver værre. jeg bliver værre. en del ... (læs resten)
... (skrevet af tjulahipi)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------- ... (læs resten)
if you got it all figured out, then what is there to shout about? (skrevet af TheDreamer)
_______________________________________________________ jeg vidste, at det ville blive et problem, på et tidspunkt. Og det er ... (læs resten)
and it's gone. (skrevet af TheDreamer)
_____________________________________________________________________________________ jeg sagde engang, at jeg ikke ville skr ... (læs resten)
Peruviansk besøg (skrevet af tjulahipi)
Peruvianeren, min gamle specialestuderende, var forbi instituttet idag! Øj, hvor var jeg glad for at se ham. Jeg smile ... (læs resten)
Damned if you do, damned if you don't (skrevet af tjulahipi)
Her er et indlæg, jeg skrev for nogen dage siden, som åbenbart stadig ligger åbent i min browser, aner ikke ... (læs resten)
best day of my life. (skrevet af TheDreamer)
Jesper friede til mig. Solnedgang ved Christiansminde og den smukkeste ring, fra den smukkeste mand. Han friede til mig. Jeg ... (læs resten)
Skrivekunst (skrevet af TILDE)
I dag vågnede jeg op til mail. Jeg er blevet optaget på Skrivekunst næste semester. I dag er en god dag. Jeg afslutter det ... (læs resten)
En drøm. (skrevet af TILDE)
Vi er på en mark. Den forfølger os. Hvad er det? Hvem? Kan ikke se. Mørkt. En lommelygte lyser ud af hullet af mit ansigt. J ... (læs resten)
Skidt (skrevet af TILDE)
Klokken er 01.40, og jeg har det ad helvedes til. Hvorfor? Fordi jeg kommer i tanke om en bestemt ting, og så spekulerer jeg. ... (læs resten)
failure is my middle name. (skrevet af TheDreamer)
Jeg er træt af, at være en fiasko. Jeg er træt af, at være utilstrækkelig. Jeg fejler i alt. Når jeg endelig forsøger, at re ... (læs resten)
New thoughts. (And a new car). (skrevet af TheDreamer)
Jeg har aldrig savnet min mor så meget. Jeg har aldrig nogensinde følt, at hun var den eneste der kunne forstå mig, før nu. D ... (læs resten)
Relationer II (skrevet af tjulahipi)
Så jeg satte mig og læste lidt tilbage i min blog. Og det fik mig til at tænke. Jeg kan se, jeg hare &ae ... (læs resten)
Psykofarmaka (skrevet af TILDE)
Vil du lade dem pille dig ned? Du føler jo ingenting Du kan spejle dig i hudløse maskiner og følelsen af absurditet spreder ... (læs resten)
Zombie med returret (skrevet af TILDE)
Lige for tiden går jeg til terapi. Det har jeg gjort i et år. Jeg lovede mig selv aldrig at ende i psykiatrien igen, men jeg ... (læs resten)
Being perfect doesn't make most people happy; accepting that being good enough is good enough gives you more time to figure out what does make you happy... (skrevet af tjulahipi)
Refleksioner om relationer (skrevet af tjulahipi)
Hvor føler jeg mig alene, lige nu... Jeg arbejder enormt meget. Over 50 timer om ugen, de seneste uger. Det er enso ... (læs resten)
Uden titel (skrevet af tjulahipi)
Jeg skulle til at starte mit indlæg sådan her: "Såeh, hvad var det egentlig, jeg ville blogge om ig&ar ... (læs resten)
Småkage poesi (skrevet af TILDE)
Du må aldrig slippe den våde tagrende for jeg vil gerne spise dig. Sprød i din struktur, bagt på slatne korn, blev du til. Nu ... (læs resten)
Så er der nyt til danskerne som gerne vil låne (skrevet af solvarme)
Har du brug for at låne penge, så er der nu en hel ny mulighed. Muligheden hedder Nordic Lån og giver dig en chance for hurti ... (læs resten)
Uden titel (skrevet af tjulahipi)
Arrrrghhh, backspace = tilbage, den værste genvejstast nogensinde! Jeg vender tilbage en anden dag.
Jeg eksisterer ikke i dit liv (skrevet af TILDE)
Jeg eksisterer ikke i dit liv Kun midlertidigt på din telefonsvarer. Du sletter, og jeg gentager som en gal. For jeg har ikk ... (læs resten)
Tanker (skrevet af TILDE)
Ville jeg kunne tillade mig en blog uden Terra? Nej. Der er bare ting der aldrig ændrer sig. Jeg har tænkt på at vende til ... (læs resten)
Even older thoughts. (skrevet af TheDreamer)
____________________________________________________________________________________ jeg havde næsten glemt hvordan det var, ... (læs resten)
1 2 3 - så hurtigt kan det gå (skrevet af solvarme)
Står du og mangler penge, så er der heldigvis mange muligheder for hurtige lån. Det kræver bare at du går ind på en oversigt ... (læs resten)
Old thoughts. (skrevet af TheDreamer)
_______________________________________________________ jeg ligger på mit badeværelses gulv og tænker på, at gøre have stolen ... (læs resten)
Men... (skrevet af tjulahipi)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ... (læs resten)
i know words arent enough, but ... (skrevet af TheDreamer)
you're better than this. _ remember this.
what she wants. (skrevet af TheDreamer)
__________________________________________________________________ hun vil bare gerne elskes for den hun er. Hun vil gerne fø ... (læs resten)
man bliver da og kæmper....gør man ikke (skrevet af nutche)
det er ingen hemmelighed.....jeg har faktisk skiftet blog. denne melder fejl næsten konstant, og synes generelt at den er ble ... (læs resten)
it's all coming back to me. (skrevet af TheDreamer)
_____________________________________________________________________________________ _______________________________________ ... (læs resten)
it's just the truth. (skrevet af TheDreamer)
_____________________________________________________________________________________ det er sjovt, hvordan man kan gå fra, a ... (læs resten)
always in sickness and never in health. (skrevet af TheDreamer)
...........................................................................................................jeg føler, at jeg ... (læs resten)
just pathetic. (skrevet af TheDreamer)
............................................................................................................................. ... (læs resten)
håb|løs (skrevet af TheDreamer)
............................................................................................................................. ... (læs resten)
Uden titel (skrevet af tjulahipi)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ... (læs resten)
here's to never getting or being better. (skrevet af TheDreamer)
jeg er et forfærdeligt menneske. jeg bliver bekræftet i det hver dag. det jeg tænker mest på de her dage, er bare at ligge mi ... (læs resten)
Uden titel (skrevet af tjulahipi)
Så... Det begynder at lyde mere og mere som om det er en date, jeg har i næste weekend... Med ud-at-spise og vin ... (læs resten)
Nyt år, nyt hår... (skrevet af tjulahipi)
Så.... Ferien er slut. Jeg har ikke nået så meget af det jeg ville. Jeg har brugt tid med familien, og m ... (læs resten)
i deserve nothing. (skrevet af TheDreamer)
der er sket så meget, jeg ved ikke hvor jeg skal starte. lige nu er jeg i et skænderi med jesper, min kæreste. aldrig har jeg ... (læs resten)


Nyeste Bloggere

sortepen
Maysensen
justcool
surethomsen
emmeli
cmg
October
mikkas
thegirl1232
klaus

Comment Maniacs

tjulahipi (507)
TILDE (164)
minverden (144)
Forfatteren (143)
mads (58)
Goblen (41)
TheDreamer (31)
nutche (29)
Smilet (27)
meretekp (18)


Nyeste fotosMegaBlog Tilbyder...

Udover personlig blog-adresse får du 10MB til dit album, og du kan nu skrive privatbesked til en anden bruger på Mega-Blog. Du kan til-føje blog-venner, op-rette egne post-kategorier, og bruge track-backs mm...
Opret Gratis Blog Nu

Om at blogge