Mega Posters Top 10

tjulahipi (1144)
LivetSomTeenager (415)
ysdagbog (308)
minverden (252)
nunni (250)
fozy (109)
tilde (108)
alice (93)
biosb (81)
jegersej (80)


KOOKS
Dansk Søgemaskine

Bælgfrugter.dk

Her kan du finde gode opskrifter med grønne linser, kikærter, ærter og bønner.
www.bælgfrugter.dk

Opret Gratis Blog Nu

Hvorfor Blogge?

Det er sjovt at blogge. Mange bruger en blog til at fortælle om deres hverdag, interesser, glæder, problemer og meget mere...
Opret Gratis Blog Nu


Blog, Weblog ...

En blog og en weblog er 2 ord for samme ide: en hjemmeside, som op-dateres jævnligt med korte tekster (også kaldet posts). Det er nemt at skrive i en blog /weblog, du behøver nemlig ikke at kunne programmere, blot du ved hvordan man bruger et program såsom Word, så er du klar til at blogge...

Opret gratis blog på MegaBlog.dk. Professionel weblog, med fotoalbum og mange andre funktioner
Velkommen til MegaBlog.dk som tilbyder blog accounts til alle jer, der har lyst til at blogge. Det er gratis at oprette en blog på MegaBlog.dk. Du får et avanceret blog software inkl 10MB til dine billeder. Opret din gratis blog nu!

Opret din blog gratis! Skriv det ønskede blognavn:


De seneste posts :

Skrivekunst (skrevet af TILDE)
I dag vågnede jeg op til mail. Jeg er blevet optaget på Skrivekunst næste semester. I dag er en god dag. Jeg afslutter de ... (læs resten)
En drøm. Måske en novelle en dag. (skrevet af TILDE)
Vi er på en mark. Den forfølger os. Hvad er det? Hvem? Kan ikke se. Mørkt. En lommelygte lyser ud af hullet af mit ansigt. J ... (læs resten)
Skidt (skrevet af TILDE)
Klokken er 01.40, og jeg har det ad helvedes til. Hvorfor? Fordi jeg kommer i tanke om en bestemt ting, og så spekulerer jeg. ... (læs resten)
failure is my middle name. (skrevet af TheDreamer)
Jeg er træt af, at være en fiasko. Jeg er træt af, at være utilstrækkelig. Jeg fejler i alt. Når jeg endelig forsøger, at re ... (læs resten)
New thoughts. (And a new car). (skrevet af TheDreamer)
Jeg har aldrig savnet min mor så meget. Jeg har aldrig nogensinde følt, at hun var den eneste der kunne forstå mig, før nu. D ... (læs resten)
Relationer II (skrevet af tjulahipi)
Så jeg satte mig og læste lidt tilbage i min blog. Og det fik mig til at tænke. Jeg kan se, jeg hare &ae ... (læs resten)
Psykofarmaka (skrevet af TILDE)
Vil du lade dem pille dig ned? Du føler jo ingenting Du kan spejle dig i hudløse maskiner og følelsen af absurditet spreder ... (læs resten)
Zombie med returret (skrevet af TILDE)
Lige for tiden går jeg til terapi. Det har jeg gjort i et år. Jeg lovede mig selv aldrig at ende i psykiatrien igen, men jeg ... (læs resten)
Being perfect doesn't make most people happy; accepting that being good enough is good enough gives you more time to figure out what does make you happy... (skrevet af tjulahipi)
Refleksioner om relationer (skrevet af tjulahipi)
Hvor føler jeg mig alene, lige nu... Jeg arbejder enormt meget. Over 50 timer om ugen, de seneste uger. Det er enso ... (læs resten)
Uden titel (skrevet af tjulahipi)
Jeg skulle til at starte mit indlæg sådan her: "Såeh, hvad var det egentlig, jeg ville blogge om ig&ar ... (læs resten)
Småkage poesi (skrevet af TILDE)
Du må aldrig slippe den våde tagrende for jeg vil gerne spise dig. Sprød i din struktur, bagt på slatne korn, blev du til. Nu ... (læs resten)


Se de seneste 50 indlæg

Nyeste Bloggere

sortepen
Maysensen
justcool
surethomsen
emmeli
cmg
October
mikkas
thegirl1232
klaus

Comment Maniacs

tjulahipi (508)
TILDE (164)
minverden (144)
Forfatteren (143)
mads (58)
Goblen (41)
TheDreamer (31)
nutche (29)
Smilet (27)
meretekp (18)


Nyeste fotosMegaBlog Tilbyder...

Udover personlig blog-adresse får du 10MB til dit album, og du kan nu skrive privatbesked til en anden bruger på Mega-Blog. Du kan til-føje blog-venner, op-rette egne post-kategorier, og bruge track-backs mm...
Opret Gratis Blog Nu

Om at blogge