Mega Posters Top 10

tjulahipi (1131)
LivetSomTeenager (404)
ysdagbog (308)
minverden (252)
nunni (249)
fozy (109)
tilde (99)
alice (93)
biosb (81)
jegersej (80)


KOOKS
Dansk Søgemaskine

Bælgfrugter.dk

Her kan du finde gode opskrifter med grønne linser, kikærter, ærter og bønner.
www.bælgfrugter.dk

Opret Gratis Blog Nu

Hvorfor Blogge?

Det er sjovt at blogge. Mange bruger en blog til at fortælle om deres hverdag, interesser, glæder, problemer og meget mere...
Opret Gratis Blog Nu


Blog, Weblog ...

En blog og en weblog er 2 ord for samme ide: en hjemmeside, som op-dateres jævnligt med korte tekster (også kaldet posts). Det er nemt at skrive i en blog /weblog, du behøver nemlig ikke at kunne programmere, blot du ved hvordan man bruger et program såsom Word, så er du klar til at blogge...

Opret gratis blog på MegaBlog.dk. Professionel weblog, med fotoalbum og mange andre funktioner
Velkommen til MegaBlog.dk som tilbyder blog accounts til alle jer, der har lyst til at blogge. Det er gratis at oprette en blog på MegaBlog.dk. Du får et avanceret blog software inkl 10MB til dine billeder. Opret din gratis blog nu!

Opret din blog gratis! Skriv det ønskede blognavn:


De seneste posts :

hvad hvis nu.... (skrevet af nutche)
hvad hvis nu..... at det utænkelige blev tænkeligt, og lige til at tage og føle på.... hvad hvis nu det faktisk var, som je ... (læs resten)
var til en fest (skrevet af nutche)
ja det kan ske selv for mig :-) at jeg var til en fest. en af den slags hvor man faktisk skal finde et sted at sove, fordi d ... (læs resten)
i love him from my skin to my bones. (skrevet af TheDreamer)
but i dont wanna live in his home. ___ jeg har bedraget folk omkring mig, og allermest mig selv.. jeg har så godt og grundigt ... (læs resten)
Penge skal der til (skrevet af solvarme)
Der er rigtig mange ting at bruge penge på, og derfor kan man også nogle gange godt komme ud for en situation hvor der mangle ... (læs resten)
getting used to see the sunrise.. (skrevet af TheDreamer)
meget er sket siden.. skal jeg nok skrive mere om.. lige nu, sidder jeg ved siden af sebastian i sofaen. hans sofa.. vi har s ... (læs resten)
do you feel like a man, when you push her around? (skrevet af TheDreamer)
vi havde det vildeste skænderi i nat .. han kom hjem fra byen... han var på piller. han smadrede nogle af vores ting. han sku ... (læs resten)
i own a mansion, but live in a house. (skrevet af TheDreamer)
ok, så klokken er 2 om natten. lørdag. jeg var i byen i nat. og indtil imorges. jeg kom hjem klokken 9. jeg har haft den fede ... (læs resten)
Billigere fagforening (skrevet af solvarme)
Der ligger en god sikkerhed i at være medlem af en god a-kasse og fagforening. Du behøver dog ikke at betale overpris for det ... (læs resten)
Uden titel (skrevet af TheDreamer)
i'll forget about you in a heartbeat, if i have to. you know, i'm not afraid to leave it all behind. alle de ting der gør ... (læs resten)
Har din bil den billigste forsikring? (skrevet af solvarme)
Du bruger utrolig mange penge på bilforsikring hvert eneste år. Måske er det tid til at få undersøgt om du kan få en billiger ... (læs resten)
om et år... (skrevet af sorteseeren)
Tiden er gået stærkt, de sidste 3 år er fløjet afsted. Nu er jeg uddannet sygeplejerske. Har fast arbejde og fyren jeg har væ ... (læs resten)
Vrede - nu uden skyldfølelse (skrevet af tjulahipi)
Åhhh det er en sen aften og jeg har ingen at gå til, men jeg må lige af med det her. Hvad fuck sker der ... (læs resten)


Se de seneste 50 indlæg

Nyeste Bloggere

sortepen
Maysensen
justcool
surethomsen
emmeli
cmg
October
mikkas
thegirl1232
klaus

Comment Maniacs

tjulahipi (503)
TILDE (159)
minverden (144)
Forfatteren (143)
mads (58)
Goblen (41)
TheDreamer (31)
nutche (29)
Smilet (27)
meretekp (18)


Nyeste fotosMegaBlog Tilbyder...

Udover personlig blog-adresse får du 10MB til dit album, og du kan nu skrive privatbesked til en anden bruger på Mega-Blog. Du kan til-føje blog-venner, op-rette egne post-kategorier, og bruge track-backs mm...
Opret Gratis Blog Nu

Om at blogge