Mega Posters Top 10

tjulahipi (1135)
LivetSomTeenager (404)
ysdagbog (308)
minverden (252)
nunni (249)
fozy (109)
tilde (99)
alice (93)
biosb (81)
jegersej (80)


KOOKS
Dansk Søgemaskine

Bælgfrugter.dk

Her kan du finde gode opskrifter med grønne linser, kikærter, ærter og bønner.
www.bælgfrugter.dk

Opret Gratis Blog Nu

Hvorfor Blogge?

Det er sjovt at blogge. Mange bruger en blog til at fortælle om deres hverdag, interesser, glæder, problemer og meget mere...
Opret Gratis Blog Nu


Blog, Weblog ...

En blog og en weblog er 2 ord for samme ide: en hjemmeside, som op-dateres jævnligt med korte tekster (også kaldet posts). Det er nemt at skrive i en blog /weblog, du behøver nemlig ikke at kunne programmere, blot du ved hvordan man bruger et program såsom Word, så er du klar til at blogge...

Opret gratis blog på MegaBlog.dk. Professionel weblog, med fotoalbum og mange andre funktioner
Velkommen til MegaBlog.dk som tilbyder blog accounts til alle jer, der har lyst til at blogge. Det er gratis at oprette en blog på MegaBlog.dk. Du får et avanceret blog software inkl 10MB til dine billeder. Opret din gratis blog nu!

Opret din blog gratis! Skriv det ønskede blognavn:


De seneste posts :

Uden titel (skrevet af tjulahipi)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ... (læs resten)
Uden titel (skrevet af tjulahipi)
Så... Når man er ved at blive tosset over ikke at vide, om fyren vil én noget, eller om han bare er en cha ... (læs resten)
So what we gon' dooo? (skrevet af tjulahipi)
Jeg er ved at tabe min tålmodighed! Jeg har travlt, og han har travlt, og jeg véd det. Men for fanden. Invit ... (læs resten)
Hvornår har du sidst tjekket dine forsikringer? (skrevet af solvarme)
Vi har det med at fokusere på hvordan vi kan tjene flere penge. Ofte er det faktisk nemmere at spare penge. Et sted du kan sp ... (læs resten)
Could it be... (skrevet af tjulahipi)
Jeg tager mig i at smile og fortæller mig selv, at jeg hellere må tørre smilet af, for lige om lidt falder ... (læs resten)
hvad hvis nu.... (skrevet af nutche)
hvad hvis nu..... at det utænkelige blev tænkeligt, og lige til at tage og føle på.... hvad hvis nu det faktisk var, som je ... (læs resten)
var til en fest (skrevet af nutche)
ja det kan ske selv for mig :-) at jeg var til en fest. en af den slags hvor man faktisk skal finde et sted at sove, fordi d ... (læs resten)
i love him from my skin to my bones. (skrevet af TheDreamer)
but i dont wanna live in his home. ___ jeg har bedraget folk omkring mig, og allermest mig selv.. jeg har så godt og grundigt ... (læs resten)
Penge skal der til (skrevet af solvarme)
Der er rigtig mange ting at bruge penge på, og derfor kan man også nogle gange godt komme ud for en situation hvor der mangle ... (læs resten)
getting used to see the sunrise.. (skrevet af TheDreamer)
meget er sket siden.. skal jeg nok skrive mere om.. lige nu, sidder jeg ved siden af sebastian i sofaen. hans sofa.. vi har s ... (læs resten)
do you feel like a man, when you push her around? (skrevet af TheDreamer)
vi havde det vildeste skænderi i nat .. han kom hjem fra byen... han var på piller. han smadrede nogle af vores ting. han sku ... (læs resten)
i own a mansion, but live in a house. (skrevet af TheDreamer)
ok, så klokken er 2 om natten. lørdag. jeg var i byen i nat. og indtil imorges. jeg kom hjem klokken 9. jeg har haft den fede ... (læs resten)


Se de seneste 50 indlæg

Nyeste Bloggere

sortepen
Maysensen
justcool
surethomsen
emmeli
cmg
October
mikkas
thegirl1232
klaus

Comment Maniacs

tjulahipi (503)
TILDE (159)
minverden (144)
Forfatteren (143)
mads (58)
Goblen (41)
TheDreamer (31)
nutche (29)
Smilet (27)
meretekp (18)


Nyeste fotosMegaBlog Tilbyder...

Udover personlig blog-adresse får du 10MB til dit album, og du kan nu skrive privatbesked til en anden bruger på Mega-Blog. Du kan til-føje blog-venner, op-rette egne post-kategorier, og bruge track-backs mm...
Opret Gratis Blog Nu

Om at blogge