OPRET GRATIS BLOG
 

Hverdags bloggen

2017-Nov-15 - Frugtkasser

Hos Dansk Transport Emballage er vi eksperter i opbevaringskasser til frugt og andre fødevarer. Vores frugtkasser egner sig til et hvert formål, og vi kender til vigtigheden af, at fødevarer transporteres uden at blive mærket af selve transporten – man ønsker naturligvis at sikre et pænt og præsentabelt resultat, når blandt andet frugt og grønt når frem til den endelige destination. Frugtkasserne produceres i flere forskellige farver, som kan gavne dig til en overskuelig opstilling og håndtering af dine varer. Frugt- og grøntkasserne kan blandt andet både købes i farverne grøn og grå og fås i mange forskellige størrelser. På vores hjemmeside, under varekataloget, kan du se, hvor mange kasser der kan stables per palle. Kasserne er robuste og stabile således, at de tåler transport med sving og opbremsninger, uden at der efterlades mærker på de varer, som transporteres. En frugtkasse i fødevarebranchen er ikke bare en kasse, derfor lever vores produkter op til mange formål.

Når det kommer til håndtering af fødevarer, er det essentielt og vigtigt, at man opfylder de lovmæssige krav i forhold til hygiejne. Med vores frugtkasser samt grøntkasser, skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt disse lovkrav er opfyldt. Det har vi taget hånd om, og dermed er vores fødevarekasser vejen til en sikker og lovlig fødevarehåndtering.

Vores frugtkasser er produceret i HDPE plast, som er modstandsdygtigt overfor fugt, og som også anvendes til mange andre plastikmaterialer, der er i berøring med fødevarer, såsom bære- og indkøbsposer samt affaldsposer til husholdningen, som er i direkte kontakt med fødevarer. Dermed skaber du troværdighed og sikkerhed, når du vælger vores frugt- og grøntkasser.

Frugtkasserne kan endvidere være særdeles gode til privat brug. Mange privatpersoner kører ud til frugtplantager eller har selv frugttræer i egen have eller bekendtes haver, når det er sæson for æbler og andet frugt. For at sikre at den friske frugt ikke skal få mærker og stød, som nemt kunne være undgået, er det vigtigt med gode transportmuligheder for frugt. Med vores miljøbevidste og hygiejnemæssigt korrekte frugtkasser, vil du nemt sikre dig selv og din familie en optimal håndtering af alle former for både frugt og grønt. Endvidere er kasserne gode til opbevaring af foder til heste - eller til mindre husdyr i hjemmet

Hos Dansk Transport Emballage forhandler vi, udover frugtkasser, en lang række andre plastkasser til vidt forskellige formål. Blandt andet finder du brødkasser, fiskekasser, termokasser, kølekasser, kødkasser, kalkun- og kyllingetransportkasser, samt gartnerkasser. Vi leverer kasser med mange forskellige funktioner, som blandt andet transparente kasser, kuffertkasser, foldekasser samt specielkasser til alle formål. Endvidere sælger vi flere forskellige typer af tilbehør til de forskellige kasser, såsom etiketteholdere, klemmer til prisskilte samt dækplader og låg.

Vi vil med glæde guide dig til det rette valg af plastkasser til din virksomhed, du skal blot kontakte os for en uforpligtende samtale.


<- Forrige side :: Næste side ->

Om Mig

Her blogger jeg om alt muligt fra hverdagens strabadser

Venner