OPRET GRATIS BLOG
 

Hverdags bloggen

2018-Jan-8 - Termokasser

Hos Dansk Transportemballage findes der en lang række slidstærke termokasser og kølekasser til ethvert formål. Kasserne er fremstillet af EPP (ekspanderet polypropylen), som sikrer holdbarhed og lang levetid. Termokasserne er stabelbare, hvilket gør dem praktiske og anvendelige. Endvidere er termokasserne specielt egnet til catering og fødevaretransport. Kasserne fås i mange forskellige størrelser og farver, således at de kan anvendes til helt specifikke formål. Forskellige farver er praktiske til at åbne muligheden for at sortere kasserne i farver, som er funktionelt når der skal transporteres større mængder af forskelligt indhold.

Endvidere tilbydes der termokasser i ESP flamingo, som består af 98% luft og 2% polystyren. Termokasserne er ideelle ved transport af friske fødevarer, såsom friskfangede fisk eller friskplukke grønsager, hvilke jeg selv har været glad for da jeg selv dyrker og sælger grøntsager om sommeren. Kasserne vil få tiden til at gå i stå for deres indhold, og dermed vil de friske varer fremstå helt som de gjorde, da de blev placeret i en af kasserne. Isoleringsevnen i kasserne er helt unik, og de tåler fugt uden at påvirke fugtbalancen i de produkter, som kassen indeholder. Blandt andet fås disse kasser med speciel plads til vinflakser. Der findes flere forskellige former for tilbehør til flamingokasserne, såsom plastposer med gel, som kan nedfryses (gelpack), og anvendes til temperaturfølsomme transporteringer, følsom opbevaring. Der kan også tilkøbes absorbere, som absorberer helt op til 1500 ml.

Termokasser fra DTE er både anvendelige i fødevarebranchen, til catering og restauration, men også i privaten, hvor det kan være gavnligt med optimal opbevaring af fødevarer til større selskaber og lignende. Termokasser er både ideelle til kold og varm mad, som skal fremstå præsentabelt både før og efter en eventuel transport. Det er i højsædet, at følge de strenge regler omkring fødevarehåndtering – med disse termokasser skal du slet ikke være i tvivl om hvorvidt du følger disse regler, da de er beregnede til direkte kontakt med alle former for fødevarer. Derfor er det vigtigt at købe hos en professionel leverandør som DTE.

Termokasser kan købes som termofoldekasser, hvilket er aldeles anvendeligt, når de skal stilles til side og dermed ikke optage nogen betydelig plads. Kasserne kan købes både med og uden låg efter netop dit behov. Der produceres også termokasser med lås, hvis det er nødvendigt til et specifikt formål. Tilmed findes der isolerede effektive termoskabe med eller uden hjul, som du kan benytte inden for alle områder i fødevarebranchen. Endvidere findes der termokasser specielt egnet til medicin, som skal følge de strenge regler i forhold til håndtering.


<- Forrige side :: Næste side ->

Om Mig

Her blogger jeg om alt muligt fra hverdagens strabadser

Venner