OPRET GRATIS BLOG
 

Hverdags bloggen

2018-Feb-12 -

ICS A/S

Industriens problemløser

I industribrancherne drejer det sig af og til om store emner og dermed også meget grove måleopgaver – ICS A/S tilbyder målelysgitre med analog udgang fra Telco Sensors eller Contrinex til formålet. Disse målelysgitre har vi benyttet os af i vores virksomhed, som er en del af industribranchen.  Målelysgitrene kan fås i forskellige opløsninger, og de udsender et analogt signal til det styresystem, som brugeren anvender. Techno fremstiller tilmed et volumenmålelysgitter, som både måler højde, bredde og længde som eksempelvis ofte anvendes indenfor pakkesortering.

 

Endvidere forhandler ICS A/S sikkerhedslysgitre, som anvendes i forbindelse med sikkerhedsafskærmning af maskiner og processer, som kan være farlige for medarbejderne. Lysgitrer overvåger et bestemt område, og forhindrer de farlige bevægelser, hvis eller når disse forekommer. Contrinex tilbyder et bredt udvalg af lysgitre i opløsningen 14 og 30 mm, som ligger i sikkerhedskategori 4. Vi har selv investeret i disse sikkerhedslysgitre, og kan nu sikre vores medarbejdere end mere optimal sikkerhed, end vi hidtil kunne tilbyde. Når det kommer til sikkerhedsmæssige forhold, er det vigtigt at autorisere sig med en professionel forhandler, og det sikrer man sig hos ICS A/S.

 

Til at opnå den helt optimale sikkerhed for større områder end blot finger- og håndsikkerhed omkring produktionsceller, tilbyder ICS tilmed lysbomme. Disse fås med muting, hvilket gør det muligt for objekter at passere uden at komme til at afbryde selve processen. Altså, hjælper muting til at sikkerhedssystemet sættes på ”stand by” under sikkerhedsmæssigt kontrollerede forhold. Dette vil hjælpe til en mere sikker og effektiv produktion.

Der findes forskellige sikkerhedsmoduler i alle ICS’s produktserier, som blandt andet kan overvåge ét lysgitter, flere lysgitre og nødstop. Lysbommene findes i udgaver tilegnet ESD, EEX, ATEX samt til andre steder med store krav til materialet. ICS A/S sælger mange forskellige automationskomponenter, og de tilbyder også en lang række aftastningsprodukter samt forskellige sikkerhedskomponenter.

 

ICS A/S kan anbefales som forhandler, når du skal investere i målelysgitre eller andre instrumenter til industribranchen. På hjemmesiden kan du finde de forskellige produkter og er du i tvivl kan du ligesom os få en grundig vejledning hos ICS A/S, og sikre at du investerer i de helt rigtige produkter.


 


<- Forrige side :: Næste side ->

Om Mig

Her blogger jeg om alt muligt fra hverdagens strabadser

Venner