OPRET GRATIS BLOG
 
Tale til nationen

Hvad er en vandmand

Skrevet 2012-Mar-12 kl 11:42
Er du heldig at være født imellem d. 21. januar og d. 18. februar, så er du vandmand. Vandmænd er først og fremmest egoistiske og fokuseret på dem selv før andre. De er ikke glade for at skulle underkaste sig selv andres kommando, slet ikke en vandmands. De er meget fokuseret på fremskridt og derfor findes mange opfindere og trendsættere i dette stjernetegns børn. Ifølge vandmændenes horoskoper er deres element er luften, og det er netop hvad de ikke vil betragtes som. De vil være unikke og originale, og frem for alt kendte på det de laver. Vandmanden vil frem i skoen og opdages. Til daglig involverer vandmanden sig i nødhjælp og andre humanitære aktiviteter for at højne dens opmærksomhed og selvbekræftelse. De er yderst fokuseret og loyale overfor alle venner, familiemedlemmer fjerne som nære, samt kærlighedsbånd dannet til et andet menneske. Som vandmand testen man nogle gange sine omgivelser, da man til tider giver kraftigt udtryk for sine politisk, sociale og miljøorienterede meninger og holdninger. Så længe en vandmand har et mål, så er den gladest. Den bygger sin hverdag på sine omgivelser, men med fokus på sine egne mål, eventuelt i selskab med dens kære omkring sig.

Hvorfor skal børn ikke have lektier for ?

Skrevet 2012-Feb-15 kl 11:09
Jeg forstår simpelthen ikke hvordan det kan tages seriøst, at børn ikke skal have lektier for. Hvornår skal de så lave den ekstra indsats det rent faktisk kræver for at lære ting. Lektier handler jo om mere end bare lektier - det handler jo også om disciplin, og lære at yde noget for at lære noget. Men skal børnene så til at gå længere tid i skole? Ja - så er det da fint med mig. Men ok - så må jeg jo bare få et noget klogere barn end de andre i skolen, da jeg har tænkt mig at lave lektier med mine unger - uanset om de har fået noget får eller ej. Gør de det godt i skolen, så belønner jeg dem for deres gode indsats. Eventuelt kan vi ta' en tur på ferie med Bravo Tours eller andet, for deres reklame går da lige ind :-).

Hvem skulle have troet

Skrevet 2012-Feb-13 kl 09:41
Regeringen har spillet fallit. Nu klarer jeg ikke mere, nu skal jeg ud af dette land.

Løb Forrest, Løb

Skrevet 2012-Feb-13 kl 09:08
Forrest Gump var virkelig filmen over alle film - også derfor den fik en Oscar, eller flere for den sags skyld. Hvis du synes det var en lortefilm, så tag i det mindste en ting med derfra. Løb Forrest. Nemlig ja - få gang i den sundhed og løb - løb flere gange i ugen. Det er kun godt for din sundhed. Skaf dig et løbeprogram og kom i sving. Det er sådan det er.

Så er den gal igen

Skrevet 2012-Feb-12 kl 12:53
Vi er startet - og den er gal igen. Nationen står for fald. Plastikkirurgi og større bryster er hvad der står i vejen for storheden i dette land. Hvis os ægthed og stolthed af din kvindekrop. Gør det med glæde.

Venner